Energie Kennis Sessie

Boek een Energie Kennis Sessie

In 2,5 uur weet je alles

Stel je voor, je wilt meer weten over de energietransitie, zonnepanelen, thuisaccu’s, en nog veel meer, maar je weet niet waar je moet beginnen. Dat is waar ik, Theo, om de hoek kom kijken met mijn Energie Kennis Sessies. Speciaal ontworpen voor iedereen die meer inzicht wil in deze boeiende onderwerpen. Of je nu onderdeel bent van een duurzaamheidswerkgroep, een lokale vereniging of zelfs een gemeente, mijn sessies zijn een schat aan informatie.

In 2,5 uur worden al je vragen beantwoord en hebben alle aanwezigen voldoende informatie om verder te kunnen in hun duurzaamheid of energie transitie avontuur.

In 2 tot 2,5 uur (maar ik pas me aan jouw behoeften aan) neem ik je mee in de wereld van de energietransitie. We duiken samen in de salderingsregeling, ontdekken de verschillende soorten zonnepanelen en omvormers, en bespreken de voor- en nadelen van thuisaccu’s. Moet je die nu kopen of wachten? Ik vertel je er alles over. We hebben het ook over de fluctuerende energieprijzen en wat te doen als deze onder nul komen.

Maar weet je wat het beste is? Ik geef geen advies over merken of leveranciers. Mijn verhaal is volledig onafhankelijk en objectief. Je krijgt heldere, eerlijke informatie zonder commerciële belangen.

En het is niet alleen informatief, maar ook leuk en interactief. Ik haal voorbeelden uit de zaal, gebruik humor, en zorg dat je naar huis gaat met een rugzak vol ideeën, advies en praktische tips.

Tijdens de sessie vertel ik je over de achtergrond en toekomst van energieprijzen, verschillende omvormers, en de opties voor thuisaccu’s. Ik help je de juiste vragen te stellen voor een offerte en leg uit hoe je een toekomstbestendige keuze maakt. En die elektrische auto? Is dat nog steeds een goede optie? En wat voor laadpaal moet ik nemen? Dat kom je allemaal te weten.

Mijn verhaal is soms een beetje confronterend, maar altijd met het doel je verder te helpen. Je krijgt alle info die je nodig hebt om samen met je installateur de beste keuzes te maken, zonder dat ik je iets probeer te verkopen.

Dus, wil je als particulier, werkgroep, vereniging of gemeente feitelijke informatie over energie, zonnepanelen, slimme sturingen en meer? Dan ben ik je man. Ik zorg ervoor dat je de energietransitie beter begrijpt en help je om slimme, geïnformeerde beslissingen te nemen. En dat alles in begrijpelijke taal, zonder ingewikkelde jargon!

Interesse? Neem contact op voor een Energie Kennis Sessie en zet de eerste stap naar een duurzamere toekomst.