Boek een Energie kennis sessie

In ┬▒2,5 uur
van Zero naar Hero!

In een wereld waar de energiemarkt zo veranderlijk is als het weer, bied ik een baken van helderheid met mijn energie kennis sessies. Ik weet hoe overweldigend het kan zijn om door de zee van informatie te navigeren, vooral nu de energieprijzen dalen en stijgen en beleidsveranderingen zoals het afschaffen van de salderingsregeling ons voor nieuwe uitdagingen stellen.

Mijn aanpak is eenvoudig: ik breek de complexe materie af tot hapklare brokken, met de eenvoud en helderheid die voor iedereen te begrijpen is. Geen jargon, geen onnodig ingewikkelde uitleg. Ik maak het begrijpelijk voor iedereen, ook als je nieuw bent in de wereld van duurzame energie en binnen 2,5 uur weet je alles dat je moet weten en bij jij een echt Hero in de wereld van energie.

Ik kan een algemene Energie Kennis Sessie geven maar ook meer toegespits op uw wensen. Bijvoorbeeld wanneer uw bedrijf in een bepaalde sector zit of wanneer uw Duurzaamheidswerkgroep bepaalde zorgen heeft of uitdagingen.

Afgestemd op uw wensen

Boek een Energie Kennis Sessie

Neem contact met mij op als u wilt weten wat er mogelijk is met het contact formulier onderaan deze pagina of druk op de knop hier onder voor nog meer informatie.