Algemene API Voorwaarden

Inleiding

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en producten aangeboden door Energie Advies Zeeland, handelsnaam van TS Intermedia, gevestigd te Paul Krugerstraat 20, 4443 AK Nisse, Nederland, KvK-nummer: 24279080, BTW-nummer: NL001638119B32.

Welkom bij energieadvieszeeland.nl. Deze algemene voorwaarden zijn ontworpen om een duidelijk, eerlijk en rechtvaardig gebruik van onze API-diensten te waarborgen. Door een account aan te maken, een betaling te doen en/of onze API te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Definities

  • API-sleutel: Een unieke code die aan elke gebruiker wordt verstrekt om toegang te krijgen tot onze API-diensten.
  • Call: Elk verzoek dat naar de API wordt gestuurd, ongeacht of dit resulteert in een succesvolle respons.
  • DDOS (Distributed Denial of Service): Een kwaadaardige poging om de normale verkeer van een gerichte server, service of netwerk te verstoren door het internetverkeer te overspoelen.

Betalingsvoorwaarden

Bij energieadvieszeeland.nl koopt u een aantal calls dat u binnen een bepaalde periode mag gebruiken. De details van de betalingsstructuur, zoals prijzen en het aantal calls, worden op het moment van aankoop verstrekt.

API-sleutelbeleid

Uw API-sleutel is strikt persoonlijk en mag niet met anderen gedeeld worden. Misbruik van de API-sleutel, zoals delen of openbaar maken, zal leiden tot onmiddellijke afsluiting van uw account.

Data Privacy

Het is niet toegestaan om de via onze API verkregen data openbaar te maken. Deze gegevens zijn uitsluitend voor uw persoonlijk of intern bedrijfsgebruik.

Rate Limits en Fair Use Policy

Om de stabiliteit en beschikbaarheid van onze diensten te garanderen, geldt er een rate limit en is het onnodig om endpoints veelvuldig op te roepen, gezien de data gedurende de dag gelijk blijft. Overtreding van deze rate limits wordt gezien als misbruik.

Misbruik van de Dienst

Misbruik van onze diensten, inclusief maar niet beperkt tot:

  • Het openbaar maken van data.
  • DDOS-aanvallen of het veelvuldig en opzettelijk versturen van verzoeken naar de server om deze te overbelasten.
  • Veelvuldig ophalen van data binnen een seconde.
  • Delen van uw API-sleutel.
  • Gebruik van de API op meerdere IP-adressen zonder afzonderlijke accounts.

Dit zal leiden tot onmiddellijke afsluiting van uw account zonder voorafgaande kennisgeving of recht op terugbetaling.

Verantwoordelijk Gebruik

We roepen alle gebruikers op om verantwoordelijk om te gaan met de API en de toegang tot onze diensten. Uw medewerking zorgt ervoor dat alle gebruikers toegang blijven houden tot de energieadvieszeeland.nl diensten.

Wijzigingen in Voorwaarden

energieadvieszeeland.nl behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment aan te passen. Gebruikers worden niet actief op de hoogte gesteld van wijzigingen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates.

Beëindiging en Beperkingen

Bij vaststelling van overtreding van deze voorwaarden wordt uw toegang tot de API onmiddellijk ingetrokken. energieadvieszeeland.nl behoudt zich het recht voor om naar eigen inzicht accounts te beëindigen of te beperken.

Bezwaarprocedure

Indien u bezwaar wilt maken tegen een besluit of actie van energieadvieszeeland.nl, kunt u contact opnemen via het contactformulier of info@ts-intermedia.nl. We streven ernaar elk bezwaar zorgvuldig en tijdig te behandelen.

Laatst bijgewerkt: